lukke

HTC Sensation XL x315e

HTC Sensation XL x315e Smartphone
Android 2.3
Screen:4.7" 480x800px
GSM 900/1800/1900, 3G
Prosessor:Qualcomm MSM 8255, 1500 Mhz
USB / WI-FI / Bluetooth / GPS: +/+/+/+
Ramzmery:70.7x132.5x9.9 mm
Åpningstider standby-tid:0:00 timer:minutt
Åpningstider taletid:11 timer
Vekt 162 gram

Gluddle versus The Tilsyn

2014/02/01

Gluddle versus The Tilsyn - et fantastisk puzzle og action-pakket arkade og god fysikk, basert på samspillet mellom de fysiske egenskapene til objekter og miljø. Hvor din oppgave er å tenke godt og å få ballen i mål.
Våre hovedpersonene, morsomme gummi dråper angrepet verste fiender - Rangers, som hele tiden spionert på dem. Men når dråper kokt sammen en plan hvordan å kvitte seg med tilsyns fiender og erklærte krig mot dem! Som et våpen de har valgt seg.
I de beste tradisjonene i fysisk spill, har vi muligheten til å samhandle med flere tegn. For eksempel kan vi bygge en levende kjede av noen få dråper, slik at for å komme og ødelegge fiendens. Vil i stor grad hjelpe og spredt rundt planeten steinblokker som kan slippes på en vaktmester med en vellykket hit ham.
I løpet av å fullføre nivået blir tilgjengelige forskjellige bonus evner og elementer, for eksempel omfanget av frysing system portaler og mye mer. Sannhet og spillbarheten i seg selv er ganske vanskelig, på grunn av økt avstand til fiendene, fremveksten av nye hindringer og fiender.
Kontroll av spillet er enklere. Bare trykk på ønsket dråpe under flyturen, fryser hun umiddelbart i verdensrommet til neste samhandling.
Veldig glad soundtracket til spillet. På hvert slag av objektet eller hverandre, vil våre gummi dråper lage lyder, "Oh." Det ser veldig morsomt og gøy. Det samme gjelder for grafisk design. Spillverdenen er laget i en heller uvanlig og fargerik design som er sikker på å appellere til alle fans av "fargerike" spill.

Video:


oppmerksomhet! Alle filene er plassert med tillatelse av forfatterne eller applikasjoner som finnes i det offentlige rom på internett, hvis noen av filene krenker dine rettigheter, vennligst gi oss beskjed
Kommentarer:
      Introduser
    • Angi antall: